Awal Berita Berita Mekar Asih

Berita Mekar Asih

Bagian ini memuat berita-berita yang berhubungan dengan Perkumpulan Mekar Asih.

 

Bewara Tayangan Gentra

Selasa, 07 Juli 2015 06:25

"Sampurasun.. Dulur Gentra Kahuripan sadayana kumaha damang?

Mangga ieu kanggo jadwal tayang Gentra Kahuripan ngalih deui sapertos sateuacan sasih saum nyaeta :

PJTV Bandung dinten minggon tabuh 16.30 WIB (Satengah lima sonten)

CTV Banten dinten minggon tabuh 18.00 WIB (genep sonten)



Tong hilap kanggo nyakseni nya.. Mugia berkah Gusti salawasna nangtayungan."

 

Jadwal Tayang Sandiwara Sunda Lembur Abah Paskah 2015

Kamis, 02 April 2015 10:53

Bewara...

Dulur di lembur,baraya di kota kumaha damang? Tong hilap sakseni Sandiwara Sunda Lembur Abah Paskah dina judul " Coet Ajaib ".

Baris tayang di :

CTV Banten

Dinten            : Jumat

Tanggal          : 3 April 2015

Jam               : 21.00 - 22.00 wib


PJTV Bandung

Dinten            : Minggu

Tanggal          : 5 April 2015

Jam               : 19.00 - 20.00 wib


Naon ari Coet Ajaib teh?, naha make disebut coet ajaib? Mangga sakseni. Hatur nuhun


 

Sandiwara Sunda Lembur Abah “ GuRaMe “

Selasa, 23 Desember 2014 17:48


" Sandiwara Sunda Lembur Abah “ GuRaMe “ (Ngagugu Raja Damey) "

PJTV Bandung

Hari : Rabu

Tanggal : 24 Desember 2014

Pukul : 22.00 – 23.00 wib

--------------

CTV Banten

Hari : Jumat

Tanggal : 26 Desember 2014

Pukul : 20.00 – 21.00 wib

" Film Lembur Abah “ Nete Semplek Nincak Semplak “

--------------

PJTV Bandung

Hari : Sabtu, Minggu dan Senin

Tanggal : 27, 28 dan 29 Desember 2014

Pukul : 20.30 – 21.00 wib

--------------

CTV Banten

Hari : Rabu, Kamis dan Minggu

Tanggal : 24, 26 dan 28 Desember 2014

Pukul : 21.30 – 22.00 wib

Tong hilap sakseni nya dulur... Hatur nuhun



 

Perubahan Jam Tayang Gentra Hahuripan

Rabu, 26 November 2014 14:06

Bewara Kanggo Sadayana

Acara Gentra Kahuripan di CTV Banten Anu Kawitna Tayang Unggal Dinten Minggon Tabuh 16.00 - 16.30 WIB

Ngawitan Dinten Minggon Kaping 2 November 2014 Robih Jam Tayang Janten Dinten Minggon tabuh 18.00 - 18.30 WIB

Hatur Nuhuh.. Gusti Ngaberkahan

 

Pasanggiri ke-8

Jumat, 22 Agustus 2014 16:47

" Wilujeng siang dulur-dulur Sanggar Mekar Asih.. Kumaha damang?


Pasanggiri Seni Sunda Injili sa-Jawa Barat ka-8 baris diayakeun deui di kaping 1 November 2014. Dulur-dulur sadaya anu ngagaduhan team seni Sunda tiasa ngadaftarkeun groupna kanggo ngarojong ieu acara. Pendaftaran tiasa ngalangkungan facebook (inbok) atanapi ngahubungi no telepon anu aya di poster.


Daftar saenggalna nya dulur-dulur... urang tepang di Pasanggiri Seni Sunda Injili sa-Jawa Barat nu ka-8. Hayu ngamumule budaya Sunda supaya teu kagerus ku jaman. "


 

Halaman 1 dari 7

«MulaiSebelumnya1234567SelanjutnyaAkhir»
The secret of any online business is web hosting. Select the best hosting service reading offered by justhost.
Hak Cipta © 2015 Sanggar Mekar Asih. Dilindungi oleh Undang-undang
Joomla! adalah Perangkat Lunak Bebas yang diterbitkan di bawah Lisensi GNU/GPL
Joomla Template designed by DragonMage